За нас

за нас

Все по-малко са хората, които избират традиционния начин за кандидатстване за финансови услуги, показват статистиките. Вместо да ходят до банката, да се редят на опашки и да губят понякога месеци за снабдяването с изискваните документи, кредитоискателите избират онлайн финансовите услуги. Съответно и все повече клиенти се доверяват на онлайн кредитните консултанти, защото осъзнават предимствата на тази услуга. А последните хич не са малко.

На първо място трябва да посочим, че ползването на коректен кредитен онлайн консултант не се заплаща от кредитоискателя. Също така услугата не оскъпява и тегления кредит. Дейността по консултирането и подкрепата за кандидатстването и получаването на онлайн заем се заплаща от кредитната институция, предоставила кредита.

Клиентите на нашата услуга трябва да направят едно единствено нещо – да попълнят нашата кратка онлайн заявка, в която да предоставят подробности за търсения заем. Цялата процедура е възможна и през мобилен телефон, което ви позволява да се обърнете към нас по всяка време на денонощието и да не сте зависими от конкретна локация.

След като сте ни потърсили по гореописания начин, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на подробностите, ако има такива. В противен случай ние директно ще ви обясним подробно възможностите за кредит, приблизителното оскъпяване, погасяване и други условия, ако има такива. Ако сте съгласни с посочените опции, ние ще потърсим конкретни оферти от селектирани от нас фирми за бързи кредити, с които сме в договорни отношения. На практика ние имаме такива с по-големите и сериозни фирми на пазара, така че вие наистина ще получите най-изгодните предложения, отговарящи на вашите изисквания и възможности. Когато изберете конкретна оферта, за което ние също ще ви помогнем, като ви предоставим обективна и независима оценка на вариантите, ще изберем най-удачния за вас начин за усвояване на кредита. Нашата работа ще е приключила успешно, когато вие получите парите си и сте доволни от резултата.