Мини Заем празнува деветия си рожден ден

празнува рожден ден

MiniZaem.bg , един от водещите сайтове за бързо онлайн кредитиране, стана на девет години.

През всичките тези години, компанията работи и продължава да работи усилено в полза на своите клиенти, предоставяйки им бързо разглеждане и одобрение на документите за кредит, коректност в отношенията и напълно прозрачни условия по кредитиране.

Годините в търсене и разработване на нови и работещи финансови решения, дадоха резултат и превърнаха кредитната компания в една от водещите небанкови финансови организации, които предоставят кредитни услуги у нас.

През последните няколко години Мини Заем държи челното място като компания, която предоставя онлайн кредити на вноски изтеглени за период от 9, 10, 11 и 12 месеца при най-изгодни условия. Небанковата кредитна компания е и сред ТОП 3 на кредиторите, които предоставят бързи кредити, изтеглени за период от два до девет месеца при много изгодни за клиента условия.

В стремежа си да подобрят още повече условията по кредитиране, от MiniZaem.bg регулярно намаляват разходите по кредитите и няколко пъти в годината провеждат промоционални кампании, по време на които всеки, който поиска заем може да го получи с намаление от разходите или с допълнителни бонуси.

Защо да ги предпочетете?

От самото си създаване до днес, от Мини Заем се стремят да предоставят на клиентите си висококачествена услуга и това е едно от нещата, което кара все повече потребители да им гласуват доверие.

За кредитната компания всеки един клиент, било той лоялен или напълно нов е много важен и ценен приятел. Затова не спират да разработват работещи и изгодни за клиентите финансови решения и да подобряват бързината, с която предоставят кредитните си продукти.

За разлика от много други кредитни институции, от Мини Заем разчитат изцяло на онлайн платформа за кандидатстване за заем. По този начин дават възможност всеки, който има нужда от допълнителни средства да заяви своя кредит бързо от всяка една точка на страната.

От небанковата финансова компания благодарят на всички свои клиенти, които през годините са им гласували доверие и им обещават, че ще продължават да откриват в лицето на Мини Заем един достоен и коректен кредитен партньор.