Промоционални кампании

промоционална кампания

Спаси лятото – поискай бърз кредит от Мини Заем!

Ако имате планове за лятото, но ви липсват финансите, с които да ги реализирате, от  Мини Заем имат страхотна изненада за вас.

От кредитната компания дават възможност на всеки техен клиент, който поиска бърз кредит  в периода от 25.07 до 15.08.2020 година да го получи с отстъпка от 15%.

За кого е лятната промо кампания на MiniZaem.bg?

Казано накратко… за всички, които изпитват финансови затруднения и имат нужда от малко кеш. От Мини Заем не делят клиентите си на нови и редовни. Всеки, който реши да се възползва от  отстъпка от разходите по кредита може да кандидатства и да го получи.

Как да се възползвате от летните отстъпки, предоставяни от кредитната компания?

За да поискате своя кредит с отстъпка не е нужно да правите нищо повече от това да попълните онлайн искане на страниците на небанковата финансова институция.

Защо да вземете заем от Mini Zaem.bg?

Кредитната компания е социално ориентирана и регулярно провежда промо кампании, които имат една – единствена цел – да бъдат от полза на техните клиенти. Лятната промо кампания, която от небанковата финансова организация стартират всяка година има основната задача да даде възможност на потребителите (нови и редовни) да могат да получат бърз кредит на вноски или кредит до заплата при облекчени условия и с приличен процент намаление от разходите.